Evde Cheesecake Yapimi

13:56


cheese cake, cheese cake yapımı, cheese cake nasıl yapılır, evde cheesecake yapımı, yapımı, evde, nasıl yapılır

Cheesecake restourantların vazgeçilmez tatlarından biridir.Cheesecake yani peynirli kek yapması dışarıdan göründüğü kadar zor değildir.Önemli olan kıvamı tutturmaktır.Cheesecake hafif bir tatlıdır, midenizde sorun yaratmaz güzel bir aksam yemeğinden sonra kahve eşliğinde çok zevkli bir damak tadı yaşayabilirsiniz.

Malzemeler:

2 adet eti burçak
125gr tere yağı
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket krema
1 kutu labne

Hazırlanışı;

2 paket eti burçak unu haline getirilir.125gr tere yağı eritilip burçaklar ile karıştırılır.Ardından borcam yağlanıp yapılan karışım içine dökülür.3 yumurta ile 1 su bardağı şeker çırpılrp bir köşeye alınır.Ayrı bir kapta da 1 su bardağı yoğurt, 1 paket krema ve labne çırpılır.Daha sonra yumurta ve şeker karışımı içne dökülüp harmanlanır.Oluşan karışım un haline getirip bor cama yaydığımız burçakların üzerine dökülür.150 derece fırında 1 saat pişirilir.

Sosu için:

Tamek vişne suyuna 2 çorba kaşığı şeker ve 1 çorba kaşığı nişasta eklenir.Kıvamına gelinceye kadar pişirilir ve fırından çıkardığımız kekin üzerine dökülür.Ardından taze vişneler de aralara serpiştirilir.1 gece beklettikten sonra afiyetle yenir ...

Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔